Projektoren er på vei.

Projektoren er endelig på vei til min hjemmekino.
Det er altså en Sony VPL-VW500ES som skal inn.
Den er ankommet leverandøren idag, og så blir den kjørt i 40 timer før kalibrering for å brenne den inn. Det vil si at det går nok ei uke til før den og alle de andre tekniske varene blir sendt avgårde hit.

Lyddør med scenemolton

Lyddør er montert og scenemolton er limt på for å hindre reflekson til lerret.

Dette blir jo reine julekvelden. Har store forventninger til denne projektoren som jeg tror blir innfridd hvis jeg skal dømme utfra enkelte brukererfaringer fra div forum.
Les feks Sony VPL-VW500ES with some pics. Eller SONY VPL-VW500ES SXRD 4K.
Og siden jeg bare har hatt 3 rørs Barcoer fra før, så vil dette bli en helt ny verden for min del. Ellers er det lite nytt som er skjedd på hjemmekinofronten.
Har vel egentlig bare kompletert hjemmekinoen så mye som mulig, slik at det meste er klart til de siste duppedingsene kommer i hus.
Har bla laget ferdig lyddøra som står i de innerste veggene.
Den er jo i utgangspunktet hvit, men jeg brukte restene av scenemolton som var igjen etter veggene. Dvs den sorte og hvite scenemolton. Så etter at døra var satt på plass, limte jeg på molton på innsiden av døra. Og siden jeg hadde litt for lite igjen av hver farge, måtte jeg todele døra med sort nederst og grått øverst.

Fuge i lyddør

Her ser en fuge og foring i mellom lyddør og ytterdør mor gang.

Har også fått inn foringer mot ytterdøra til gangen.
Disse ble slisset slik at det ble en klaring på ca 1cm mot eksisterende dør. I denne klaringen ble det så lagt en bunnfylling og så fuget med elastisk fugemasse. Dette er gjort for å hindre meste mulig av vibrasjonene fra hjemmekinoen å forplante seg ut i huskonstruksjonen.

 

Eikeforing

Eikeforing ble lagt på gulvet mot mellom lyddør og eksisterende dør.
Her er det også lagt inn en klaring på 1 cm som er fuget.

Ellers har jeg laget en plate med fire vendbare kraftige plasthjul.
På denne har jeg satt racket som skal trilles inn i teknisk rom.
Var ikke hjulk på dette fra før av, så tenkte dette kunne bli en enkel og grei løsning.
På den måten vil det bli tilkomst til baksiden av racket når ting skal kobles. Bare å trille hele stasen ut av det lille tekniske rommet.
Skal ta noen bilder av hele greia når ting er kommet på plass.
Er da bare igjen å montere en treplate under hver stol for romperisterene som kommer. Disse må ha noe solid å bli festet i. Blir nok å bruke noen mdf platerester som ligger igjen i garasjen. Bare å fundere ut en måte å skru disse fast under stolene på.

Legg inn en kommentar