Filmhulen oppstått fra de døde, eller?

Vet ikke hva som fekk meg til å sjekke innom Filmhulen denne uka?(Har sikkert ikke sett innom siste året kan jeg tenke meg.) Men det var ikke så mye å sjekke ut viste det seg.
Den var nemlig blitt suspendert pga sending av spam og div annet gjennom nettsida.
(Noen hadde altså klart å hacke seg inn på nettsida og brukte den til å sende ut spam).

Etter litt trykking og lovnad om at dette ikke skulle skje igjen, klarte jeg endelig å få Filmhulen opp å gå igjen.

Så her er en liten oppdatering på ståa i hjemmekioen per 2019.
Når jeg ser på sida Utstyr brukt i hjemmekinoen, er det ikke så mye som er oppdatert der.
Samme forsterker, YAMAHA Aventage RX-A3030, selv om jeg nå begynner så smått å få litt abstinenser. Blir nok ikke noe nykjøp der i år, men kanskje litt utpå nyåret.
Projektoren Sony VPL-VW500ES er heller ikke byttet. Synes fortsatt den har et meget bra bilde. Nå har ikke jeg kunnet sammenligne med de nyere projektorene på markedet, men tror jeg lar denne henge i taket en stund til.
Høytalersystemet er det samme basert på B&W . Her vil jeg nok måtte gå til innkjøp av ett par ekstra høytalere i taket bak til Dolby Atmos formatet etter hvert.
Ellers tror jeg faktisk høytalerene også skal få stå en stund til.

På avspillersida har jeg jo fortsatt Samsung UBD-8500. Men etter å fått Apple TV 4K inn i utstyrshylla, er det faktisk mest streaming av filmer fra Itunes. Både ser og hører at det er bedre kvalitet når en spiller av fra Samsungen, men er vel noe med det at et enkelt tastetrykk så har en filmen klar på skjermen, latskap kanskje:)

Gjenstående arbeid i hjemmekinoen

Litt latskap har det vel vært når det gjelder siste finishen på hjemmekinoen også.
Under bygging av hjemmekinoen, kjøpte jeg inn en elektrisk gardin for å ha foran lerretet. Denne skulle kunne kjøres utover eller innover alt etter hvilket format jeg så på.
Denne er selvfølgelig enda ikke hengt opp.
Skulle også montere opp forskjellige fjernstyrte led-lys rundt omkring, bla under trappenesene til andre nivået. dette er heller ikke montert enda.
Har rett og slett vært for mye annet som har tatt opp tida mi.
Men at kjøpetrangen til nye komponenter dukker opp igjen, kan jo gjør at prioriteringene fremover heller litt mer mot hjemmekinoen igjen. Vi får se 🙂

Legg inn en kommentar