DreamScreen lerret på plass.

Lerret fra Dreamscreen

La lerretet med baksiden opp på et bord for å kunne strekke det utover rammen.

Lerret fra Dreamscreen

Her ser en hullene langs kanten av duken som skal trees inn på plasttapper som sklir i en skinne langs baksiden av lerretrammen.

Er kommet såpass langt med frontveggen at nå kan DreamScreen lerretet henges opp permanent. Eneste som mangler der er gardinmotoren for maskeringen. Men satser på at jeg klarer å montere denne uten å skade lerretet.

Selve monteringen av lerretduken var egentlig en grei sak. Men var overrasket over hvor stramt en måtte strekke det for å få det over festene langs ramma. Selve duken virker litt gummiaktig og strakk seg omtrent som et trommeskinn.

Det skal føres inn stålstenger i en lomme langs lerretsduken. Disse stålstengene skal da ligge slik at de kommer på utsiden av plasttappene som holder duken. Når disse er på plass er det bare å klikke tappene gjennom hullene i lerretet rundt rammen i tur og orden med klokka.
Men som sagt ble det ganske så stramt når de siste tappene skulle gjennom hullene.
Måtte dra ganske hardt for å få de på plass.

 

 

Selve festingen til veggen var enkelt siden vinklene for innfesting i veggen allerede var på plass fra før. Hadde jo selve rammen på plass før jeg begynte med utforingen av frontveggen.

Lerret fra Dreamscreen

Her ser en stålstengene som ligger langs kanten av lerretsduken.

Lerret fra Dreamscreen

Da er lerretet på plass for godt 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er det bare å sømre seg med en hel del tolmodighet før projektor kommer i hus.
Dette skal bli gøy 🙂

Legg inn en kommentar