Stadig problem etter oppgradering til Windows 10.

Gjennoppreting av Windows 10

Her er forskjellige valg for å få en skakk pc på rett kjøl.

tilbakestille windows 10

Etter å ha valgt å tilbakestille pcen, kan en velge å beholde filene eller fjerne alt. Hittil har jeg valgt å beholde filer, men nå må nok alt fjernes for å redde denne pcen.

Har som sagt oppgradert ene pcen her i huset til Windows 10.
Noe som i første omgang så ut til å fungere ganske greit.
Men først oppdaget jeg at lyden var helt borte, og nå er det altså problemer med en hel del andre ting også. Bla får jeg ikke sendt mail, verken fra Outlook eller noe annet mailprogram. Har også oppdaget at alle mapper er blitt skrivebeskyttet, og at det heller ikke lar seg gjøre å slå av denne beskyttelsen selv om en er administrator.
Dermed er det en haug med program som ikke fungerer pga at de må kunne lagre til div mapper.
Bla iCloud gjør at pc nærmest står i stampe under oppstart. Skjermen bare blinker i et kjør, og en får ikke startet noen andre program. Da må en slå av iCloud for at ting skal ro seg ned. Det gjør en ved å klikke Ctrl, alt og del og så velg oppgavebehandling. Der  kan en slå av det som eventuelt skulle gjøre krøll.

Alt dette er jo ikke holdbart i lengden, så jeg har prøvd å gjennopprette pcen flere ganger uten hell. (får feilmelding på at noe mangler).Har også prøvd å gå tilbake til Windows 7, men da fekk jeg beskjed om at de filene var slettet fra systemet. Er nå ganske lei av pckrøll og hele Windows 10. I utgangspunktet er nok denne versjonen bedre en windows 8, men når ting ikke fungerer burde en kanskje ikke hoppe over versjon 9 :).
Regner jo med at problemene kommer av at jeg har oppdatert fra Windows 7 og at det ikke er en helt ny og ren installasjon av Windows 10. Men det burde likevel være mulig å testet alt dette ut før en slapp det løs på menigmann.

Så nå er det nok en gang søking på nett og forum for å se om det finnes løsninger på dette.Det kan virke som jeg må slette hele systemet for så å installere alt på nytt. Jeg har hele tiden valgt alternativet der en beholder filer og kjente apper. Dermed er ikke pcen helt fri for gammelt rask og søppel. Håper dette skal gjør susen.
Jeg får ta en oppdatering her om jeg kommer påå nett med denne pcen.
Har iallefall sikra meg en ny pc fra Komplett. Skulle komme i begynnelsen av uka igjen.
Der er Windows 10 installert og forhåpentligvis virker den som den skal.

Legg inn en kommentar