Jabba’s Sail Barge i lego

Jabba’s Sail Barg begynner å ta form.

Bygging på høyt plan av Jabba’s Sail Barg.

Har nettopp bygget ferdig et legosett med tema fra Star Wars, Jabba’s Sail Barge.
Småtten viser mer og mer interesse for lego, og i tillegg synes jeg selv at det er ganske gøy. Dermed trålet vi gjennom nærmeste lekebutikk på jakt etter noen litt større legoesett.
Heldigvis komme jeg over 2 ganske store sett som var på tilbud. Begge legosettene var Star Wars sett, det ene er Jabba’s Sail Barge og den andre ble Sith Fury-class Interceptor.

Begge settene er ut av produksjon og selges ikke lenger av Lego selv.
Sikkert derfor vi kunne kjøpe de til en ganske grei pris.
Satte av noen timer idag på å sette sammen Jabba’s Sail Barge, som er det største av de vi kjøpet. Det er aldersgrense 9-14 år på dette settet, og Teo som er 3 år ville nok ikke klart å sette dette sammen aleine. Men går greit når far bygger og poden finner frem(roter vekk 🙂 ) deler. Satte figurene sammen først slik at Teo kunne leke med disse mens byggingen pågikk. Jabba ble populær med en gang han kom ut av posen. Måtte forklare Teodor at dette er en skurk som har tatt Leia til fange og holder henne fast med en kjetting.

Mye detaljer på dette settet. Innvendig er det bla et fengsel og Jabba sitt eget krypinn med Leia som fange. På toppen er skuta bestykket med seil og flere våpen.
Her står også R2-D2 med serveringsbrett montert på hodet.
En får også med Max Rebo, Weequay og Ree-Yees.
Har tatt noen bilder av legosettet etter ferdigstilling. Ganske morsomt å holde på med, og fine detaljer for de som er kjent med Star Wars.

Legg inn en kommentar