Nytt og gammelt selges på Finn.no

Har drevet en nettbutikk som solgte amerikanske tegneserier, spill og samlegjenstander.
Dette sluttet jeg med for ca 7 år siden. IMG_2526

 

 

Har dermed hatt ståendes et lite lager med noe varer som ikke ble solgt. Disse vil jeg nå prøve å kvitte meg med ved å legge ut noe på Finn.no i første omgang. Har bare lagt ut to ting enda. Den ene er Marvel Diamond Select Zombie Spider-man figur, og det andre et Aliens Earth War Signert John Bolton litografi fra 1991 .

Zombie Spider-Man

Har noen utgaver av Zombie Spider-Man

En god del av disse figurene og bystene er ganske dyre og sjeldne.Hvis en sjekker ut feks
Aliens Earth War Signert John Bolton litografi fra 1991 på Ebay vil en se at denne koster fra ca kr800,- og oppover. Har ganske mye slike ting som jeg vil prøve å bli kvitt etterhvert.
Finn alle mine annonser på Finn.no.

Legg inn en kommentar