Tiden som aldri strekker til.

Teodor sover

Teodor sover etter en hard dag.

Sitter her på loftet utenfor rommet til poden og lurer på når han skal finne roen for kvelden.
Klokka nærmer seg 22.00, og småtten er enda ikke helt enig i at jeg kan ta turen ned i min lille filmhule.
Hver gang jeg tror han er sovnet, og begynner å liste meg ned trappa, kommer det høylytte protester innenfra soverommet. «Pappa sitte å lese blad på sofaen», kommanderer han helt til han hører at jeg tusler opp igjen og dumper nedi sofaen.
Samtidig holder samboer på å legge minstejenta nede i vårt soverom. Høres ikke ut som om det går så bra det heller.Hulk og gråt hver gang hu prøver å legge småa nedi senga si.

Slik fortoner egentlig mange av kveldene i uka seg, uten at jeg ville byttet det bort for noe annet. Tenker som så at dette er en periode i livet til de små der en må være tilgjengelig og der en må regne med at tiden ikke strekker med til så mye annet. Men da er det desto bedre når en endelig kan ta seg noen timer med feks å se en god film, sove eller rett og slett bare slappe av i sofaen, noe jeg i og for seg gjør nå……

Men en skal for all del ikke klage på nôen måte. Har som regel mulighet å snike meg ned i filmkjelleren en til to ganger i uka. Pluss at småen også krever en filmframvisning et par ganger i uka. Nå går det i småkryp eller Minuscule, der er det marihøna som er den stor helten. Er vel ikke for ingenting at småen har marihøne paraply, og elsker alt som er rødt med svarte prikker. Denne måten å bruke hjemmekinoen på, tenker jeg kommer til å bli mer og mer verdifullt. Der ungene kan være med å se film i en lun og god setting( selvfølgelig med volumet litt redusert).

Der høres det faktisk ut som at småen sover tungt. Da er det bare å prøve ett nytt forsøk på å snike seg ned trappa. For seint til å se noe i hjemmekinoen, men kanskje litt tv før senga kaller. Sjekk ut småkryp og marihøna under.

 

Legg inn en kommentar