Veslejenta er kommet.

Veslejenta og Teodor

Veslejenta og Teodor

Veslejenta ble født 2/6 2014, altså nesten en måned siden.
Ei nydelig lita tulle som for det meste er stille og rolig med en veldig appetitt.
Derfor har jeg siste tiden hatt dårlig tid til alt som ikke har med barnepass å gjøre.
Har også fått på plass ny bil med mer plass til bla barnevogner, barneseter og div annet nødvendig utstyr til de små. Det ble til slutt en Mazda 6 stasjonsvogn 2,5liter bensinutgave.
En bil med sporty kjøreegenskaper i tillegg til god plass. Det måtte selvfølgelig være noen mangler på bilen. Bla virker ikke blinklys og vifta i klimaanlegget.
Men det blir nok orden på.

Har ikke så mye å stille opp med enda når det gjelder jenta, men jeg må til gjengjeld ta meg mer av Teodor slik at mor blir avlastet.
Dette har for såvidt gått ganske greit, men skulle gjerne hatt mer kustus på leggerutiner og ikke minst at han sover gjennom natta uten å våkne. Vi prøver å legge han i seng kl 19.00, men han sovner som regel ikke før mellom 21.00 og 22.00. Og så våkner han 4-5 ganger i løpet av natta. Største problemet er vel at Teodor må ha oss inne hos seg for å få sove, gjerne oppe i senga med han. Og dette ble selvfølgelig enda verre når det kom en lillesøster i heimen. Så vi står nå foran en liten utfordring med å få han avvendt.

Har allerede begynt med å nekte å ligge i senga med han. Dette er har ført til ganske så store protester fra småtten. Holdt det gåendes i 3 timer sist natt før han endelig falt til ro.
Satt hele tiden ved siden av senga hans for å prøve å roe han ned. Fant til slutt ut at det beste var å ikke si noe særlig. Da virket det som om det ble for kjedelig å holde oppe protestnivået når han ikke fekk respons tilbake. Sovnet iallfall til slutt. Skal nok bli noen harde netter fremover. Men målet er at han skal bli tryggere på å sove aleine, så får en heller ofre noe søvn på det.

Én tanke om “Veslejenta er kommet.

  1. Tilbaketråkk: Pappaperm - filmhulenfilmhulen

Legg inn en kommentar