Ny firmware på Sony VPL-VW500ES

firmware oppdatering.

Firmware oppdatering av projektor må gjøres via USB inngangen på Sonyen

oppdatering av firmware sony vpl-vw500es

Her sitter USB på plass og oppdatering av firmware begynner så snart en slår på projektor.

Som tildligere nevnt så har jeg oppdatert firmwaren på Sony VPL-VW500ES flere ganger før. Er vel 3 ganger jeg har gjort dette nå. Og hver gang har bildet fått et løft på en eller annen måte. Sist var det 3D bildet som ble mye forbedret. Dvs at crosstalk ble så godt som borte ved siste oppdatering. Men nå etter versjon V1.100 er 3D bildet tilbake til det gamle igjen med det jeg vil kalle til dels mye crosstalk.
Hadde ikke gjort så mye om jeg kunne gå tilbake til forrige firmware, men det virker som om projektoren ikke vil starte installeringa av den gamle versjonen når jeg setter i USBen.

Oppdateringa gjøres ved å laste ned ei fil fra Sony for så å legge denne inn på en USB.
Setter denne så inn i USB inngangen på projektoren, slår på og ting skal begynne å bli installert. Men skjer altså ingenting når den gamle firmware versjon 1.006 skal legges inn på nytt. Dermed virker det som jeg må vente til det kommer flere oppdateringer som kankje har løst problemet med crosstalk i 3D. Litt rart at det ikke er fanget opp av andre enda. Har ikke funnet noe sted på nettet at andre har vært plaget med det samme.
Ekstra idiotisk når crosstalk nesten var helt borte etter forrige firmware oppdatering.
Får snuse litt rundt div forum for å se om andre også har lagt merke til dette problemet.

Legg inn en kommentar